Українська федерація «Спорт заради розвитку» запрошує до участі у флешмобі «White cаrd» до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру та Всесвітнього дня здоров’я».

Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку– це свято, якому ще немає 10 років, проте воно активно відзначається світовою спільнотою.

Для цієї знаменної події була обрана дата 6 квітня. Свято було запроваджене представниками ООН з метою звернути увагу людства на важливість спорту та спортивних змагань для розвитку людства та створення мирних відносин.

Спортивна активність – це запорука здоров’я та добробуту, а об’єднання різних націй навколо спортивних подій сприяє миру на нашій планеті.

Основна мета флешмобу «White card» - єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку. Кожний з нас може показати «білу картку» заради миру і спокою в світі.
До участі у флешмобі запрошуються заклади дошкільної освіти, заклади загальної середньої та позашкільної освіти, а також заклади вищої, професійної, фахової передвищої освіти, які отримали золоту відзнаку «Заклад партнер» та всі зацікавлені заклади та педагоги.
Реєстрація закладів, які хочуть взяти участь у флешмобі за покликанням:https://forms.gle/t62QRVLAbJfSNPdz
Всі зареєстровані заклади та педагоги отримують почесні грамоти на заклад та сертифікати на 15 годин згідно з постановою КМУ № 800 щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників (план-сценарій заходу додається).
Всім учасникам флешмобу буде надіслана монографія Концепція «Спорт заради розвитку» в національному проєкті «Єдина Україна». Особливості організації фізкультурно-оздоровчих заходів під час воєнного
Кiлькiсть переглядiв: 0