Правила безпеки

Правила безпечної поведінки.

Безпека на вулиці.

Безпека при поводженні з електрикою.

Дії в разі пожежі.

Правила поведінки в транспорті.

Правила поведінки дітей на воді.

Безпека життєдіяльності в зимовий період

Щоб знизити ймовірність падіння в ожеледицю, потрібно вибирати «правильне» взуття.

1. Взуття буде менше ковзати, якщо його підошву прошипувати в майстерні. Домашня заготовка: обклеїти підошву наждачним папіром, в крайньому випадку, підійде (але не надовго) шматок звичайного стрічкового лейкопластиру.

2. Переміщаючись по слизькій поверхні, намагайтеся наступати на всю підошву. Розслабте ноги в колінах, дивіться під ноги і пам'ятайте, що ви можете в будь-яку хвилину посковзнутися і впасти - з погляду психологів такий стан готовності знижує вірогідність падіння.

/Files/images/Гололед 2.jpeg

/Files/images/96bb5fe95068128684be2bb4d6b7ac5a_XL.jpg


Безпека життєдіяльності дітей в літній період

/Files/images/лето 1.jpg

/Files/images/лето 2.jpg

1. Вранці і ввечері ми засмагаємо,

А у обід відпочиваємо.

2. Якщо на сонечку заснеш,

То сильно шкіру обпечеш.

3. На шкіру тиснеш – побіліла,

Це значить, що вона згоріла.

4. Щоб бути жвавим, не хворіти,

Усі продукти треба мити.

5. Якщо нудота є і жар,

В людини - сонячний удар.

6. Щоб голову не перегріти,

Потрібно шапочку носити.

7. Не можна від батьків втікати,

Бо можна легко заблукати.

/Files/images/харчування 2.jpg

Безпечне харчування

Шановні батьки, відповідно Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах, затвердженій спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 17 квітня 2006р. № 298/227, раціональний режим харчування, збалансованість раціону є основними умовами для підвищення опору дитячого організму до захворювань, для нормального росту і розвитку дітей. Режим харчування - 4-5 разів на добу з інтервалами 3-4 години.

Суворо забороняється для харчування дітей дошкільного віку: м'ясо та яйця водоплаваючої птиці, м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю, м'ясні обрізки, субпродукти, а також свинину жирну, свинячі боки, річкову та копчену рибу, гриби, соуси, перець, майонез, вироби у фритюрі, у тому числі чіпси, вироби швидкого приготування, газовані напої, квас, кремові вироби, вершково-рослинні масла та масла з додаванням будь- якої іншої сировини (риби, морепродуктів). Забороняється вживання дітьми продуктів, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти./Files/images/харчування 3.jpg

/Files/images/Харчування.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 295