/Files/images/Nougatine122512198733_gros.gif

Громадяни України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції і постраждалі учасники масових акцій громадського протесту, що відбулися у період із 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, та члени їх сімей у межах роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги, діючої при Харківському міському управлінні юстиції за адресою: м. Харків, вул. Петровського, 26, з понеділка по четвер з 09-00 до 18-00 години, у п’ятницю з 09-00 до 16-45 (перерва з 13-00 до 13-45) можуть першочергово отримати безоплатну первинну правову допомогу у формі консультацій і роз'яснень з правових питань, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру), забезпечення доступу до вторинної правової допомоги та медіації.

/Files/images/Nougatine122514397962_gros.gif

ДО УВАГИ БАТЬКІВ та ОСІБ, ЯКІ ЇХ ЗАМІНЮЮТЬ! Зміни до "Положення про електронну реєстрацію в дошкільні навчальні заклади" у м. Харкові

/Files/images/фото.jpg

Зміни до Положення внесені з метою спрощення процедури видачі Направлень батькам під час масової комплектації груп в ЗДО у квітні-травні.

Під час попередньої комплектації груп (квітень-травень) районні реєстратори друкуватимуть для завідувачів ЗДО по кожній віковій групі Списки дітей для зарахування до ЗДО з 01 вересня поточного року (далі Списки). До Списків додаватимуться друковані Направлення на кожну дитину. У картках дітей буде змінено статус заявки на «Видано направлення», інформація про що надійде до батьків на електронну адресу.


Видача Направлень буде здійснюватись завідувачами ЗДО до 01 червня згідно зі Списками.

За підсумками проведеної роботи завідувачі повернуть районному реєстратору Списки з особистими підписами батьків або осіб, які їх замінюють, про отримання Направлень та з відповідними примітками у разі відмови батьків від зарахування дитини в ДНЗ у поточному році тощо.

Після обробки повернутих з ЗДО Списків районні реєстратори внесуть зміни до статусу заявок у картах дітей на «Отримано направлення».

/Files/images/семья.jpg

Батьки дітей, які бажають поступити до дошкільного навчального закладу, самостійно записуються в "Електронній реєстрації дітей в ЗДО" за адресою http://reg.isuo.org/login.

/Files/images/Nougatine122514397962_gros.gif

Інформація про виконання розпорядження Президента України від 11.06.2007 №119 «Про заходи щодо захисту дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків».

/Files/images/7174.gif

Відповідно до листа Інституту інноваційних технологій і змісту освіти від 04.12.2012 № 14.1/10-3320 інформує, що на виконання Плану заходів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України щодо виконання Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 28.07.2011 № 905, на веб-сайті Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (http://www.iitzo.gov.ua), у рубриці «Дошкільна освіта», створено сторінку для батьків дітей дошкільного віку «Форум сім’ї – телефон довіри з питань дошкільної освіти» за електронною адресою: http://www.iitzo.gov.ua/online_forum_iitzo.html.

На даній сторінці батьки мають змогу обговорити актуальні питання дошкільної освіти, обмінятися сімейним досвідом розвитку та виховання дитини дошкільного віку, а також можуть отримати науково-методичну консультацію у фахівців з питань дошкільної освіти у рубриці «Електронна пошта для батьків».

/Files/images/компьютер.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 667